De mantelzorgers van Emmen Noord kwamen woensdag 30 maart 2022 sinds lange tijd weer bij elkaar voor een gezellige middag. Het was fijn om elkaar weer te zien en te spreken. We hebben een prachtig bloemstuk gemaakt voor Pasen. Iedereen was blij om er weer even uit te zijn en om een mooi bloemstuk te maken.

Onder het genot van een kopje koffie of thee met een lekkere koek kwamen er heel veel verhalen los. Na een periode van twee jaar was er veel te bespreken met elkaar. Voor ons allen een superfijne en waardevolle middag. Iedereen ging dan ook voldaan naar huis.

Woensdag 20 april is er weer een gezellig middag in De Es (De Koepel bij woonwijkcentrum Holdert) van 14.00 tot 16.00 uur. We hebben dan heerlijke hapjes voor bij de thee. We nemen een ‘kletspot’ mee, daarin zitten leuke vragen waar we dan met elkaar over kunnen praten.

We gaan een reisje maken op woensdag 18 mei. Deze middag duurt iets langer dan normaal, van 12.30 tot 16.30 uur. We vertrekken vanaf De Meerstede met auto’s. Opgeven voor deze middag kan op 20 april. De eigen bijdrage is 5 euro.